För det är torsdag i dag idag idag..

Halloj!

I dag har jag varit i skolan och vi hade permanent prov, lagom kul. Gick sådär faktiskt!
Sen åkte jag och Paqi in till stan och åt lunch och störde oss på människor. Det var riktigt roligt!
Efter det åkte jag till praktiken och hade skojj med Emme (Stora syster), kommer inte träffa henne på jättelänge för nästa vecka ska jag inte ha nån praktik och veckan efter lämnar hon mig och åker till turkland.. din jefel! Kommer sakna dig!

Världens bästa Emme




Lite bilder från idag..


Karro , gör nånting ?




 FLÄSKDORIS wannabe


FLÄSKDORIS wannabe


Jönssonstickan!




Nu ska jag sova, god natt!

PUSS


Grabbsen

Halloj!

Måste säga att det gick sådär igår på bowlingen, jag vann över Erik men jag spelade fan inte bra. Min bästa serie va iofs 158 men de andra låg väl på 120-130, så det var sådär.
Idag har jag varit i skolan och efter skolan åkte jag och mammasen till vällingby där vi köpte presenter till min far som fyller år på lördag.

Nu väntar jag på att grabbarna ska höra av sig för vi ska dra och spela fotboll! :)



PUSS


Tisdag

Hellow!

I dag så vaknade jag av att Nikki skällde galet mycket bara för att mamma dammsög, blev helt galen och sprang ner och jagade henne. Sen åkte jag till skolan där jag kunde vara i typ 30 minuter innan jag åkte till vårdcentralen. Hade den mest irriterande läkaren man kan tänka sig, hon såg ut som en grävling och hon blundade medans hon pratade med en och hon sa "mm" hela tiden.
Finns det något värre? Fy fan!

Nu sitter jag och väntar på att Krille ska hämta mig, sen ska vi åka till Solna och träffa Sebbe och Erik. De ska äta middag, sen ska vi bowla.
Och självklart ska jag vinna, IGEN!



PUSS


Skolan

Tjenixen!

Just nu sitter jag i skolan och har naturkunskap, gör lite uppgifter men mest sitter jag vid youtube.
Tittar och lyssnar på Glee, jag orkar verkligen inte arbeta.
Jag kan inte bestämma mig vem jag tycker Rachel passar bäst ihop med, jag tror jag tycker att hon och Finn passar bäst. De är så söta tillsammans! Och Jessie är ju lite skum så, jag vet inte.
Puck får hon inte bli tillsammans med, han vill ju jag ha för mig själv (A)


Men snart har vi lunch och då kommer MOA, det ska bli skitkul att träffa henne.

PUSS


God natt

Nu har jag gjort 3 uppgifter som jag ska lämna in i morgon,
 fan va jag är duktig!

Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och läsa "Om jag kunde drömma",
jag älskar Twilight böckerna. Jag kommer aldrig att tröttna.
De är så jävla bra, nu längtar jag bara till alla filmer kommer. Jag och Fia ska självklart gå på "smygpremiären" som visar alla 3 filmerna nu till sommaren. Läängtar!

God natt



PUSS


Helgen

Halloj!

I fredags så var det grillning och mys hemma hos mig med familjen, efter maten kom Sebbe och vi satt och drack vin och öl och tittade på Talang med mina föräldrar. Sen gick jag och Fia till Spånga folkan och hyrde 2 filmer och jag köpte godis och jag spillde ut halva godis påsen på vågen och bakom kassan och han som arbetade där skrattade ihjäl sig och det gjorde Fia också. Jag blev lika röd som ett stopp ljus. Det var helgens pinsamma händelse.


I igår alltså lördag så var jag hemma hos Sebbe och vi åt lunch och hade det jättemysigt och jag klippte tuppkam på honom som blev jättefin.
TUMMEN UPP!

I dag har jag jobbat, jag bytte pass så jag fick öppna. I morse när jag vaknade ville jag helst inte gå upp ur sängen för jag tittade ut och såg att det var grått och det regnade jättemycket. Och då vill man helst ligga kvar i sängen.
Men det var inte en sån farlig dag ändå, vi hade ganska mycket att plocka men de gick helt okej fort ändå. Dessutom kom min kära vän Fanny aka Pumba med lunch till mig. Pizza *mums* Bantningen går sådär för oss båda känner jag. Men what the hell, men lever bara en gång.
Efter jobbet har jag bara degat, låg tillexempel och tittade på saltkråkan som fick mig att tänka på FLÄSKDORIS.. HA HA HA love it!



PUSS!


Lördag

Hello!

I morse vaknade jag runt 11 hemma hos älsklingen, vi gick ut och satte oss i solen tog en cigg sen klippte jag tuppkam på honom. Så snyggt. Grr!
Sen gick vi upp till konsum köpte färdig grillad kycklig och potatissallad och naturligtvis efterätt som bestod av Ben&Jerrys. Choklad med brownie bitar *mums*
Vi satt ute i solen hela förmiddagen med hundarna och Bengt, jättemysigt :)

MUMS!

Och nu ska jag snart till Jobbet och arbeta med lilla handikappade Fanny aka Pumba.

Haft en supermysig dag!

PUSS


Mys dag! :)

Helloooo!

I dag har det varit en riktig mysig dag.
Först hade vi prov i skolan, just den biten var väl kanske inte så mysig. Men det gick jättebra, förutom att min mage kurrade så mycket så det lät som åska? ha ha pinsamt!

Sen efter provet åkte jag in till stan med Paqi sötnosen, och vi struttade runt i stan och tittade på saker och träffade hans söta pojkvän Sebastian. Vi kollade runt lite och jag köpte ett par skor, örhängen och en jättesöt tröja.
Sen åt vi middag på Sandys *mums*

Nu ska jag klippa pappsen, ha det!



PUSS


Biggest loser

Halloj!

När jag och mamma satt och tittade på "The biggest loser", blev jag sjukt sugen på att träna.
Så nu har jag tränat i ca 45 minuter med lite mage och crosstrainer, man blir sjukt pigg av att träna. Och jag måste säga att jag ser verkligen upp till dem som är med i the biggest loser, de är så jävla duktiga. De flesta har gått ner 45 kilo, det är sjukt mycket!
Jag tycker det är jättebra att man tar tag i sitt liv, det spelar ingen roll hur gammal man är utan bara man gör det. Man behöver inte banta så man blir super skinny, utan bara så man mår bra själv.
Man ska inte behöva hets-banta utan äta nyttigt och träna ger mycket, titta bara på programmet så får ni se. 


Ni ser vilken jävla skillnad..


PUSS

Måndag!

Just nu sitter jag i skolan och har naturkunskap *jippie yey*
Jag är fan duktig, snart klar med arbetet vi fick för bara några minuter sen, så jag passar på att dra ut på tiden lite och bloggar.

Jag hade en jättemysig helg, kom hem från landet i lördags och vi gick ut och käkade jättemysigt, hela familjen. Sebbe och Fia också såklart,
Sen gick jag, Sebbe, bror och Fia och bowlade, och vi hamnade brevid värsta cp familjen, det måste ha varit incest som jag trodde..
Grattis till vinsten Fia! <3

I går var jag, Sebbe, Krille och Alar och bowlade, det gick jävligt bra faktiskt. Fick massa beröm av dem som tävlar i bowling och de tyckte jag skulle börja tävla.
Vi får se, har inte lust att köpa ett klot direkt.. Men det är kul som fan att bowla.

STRIKE!

Ikväll ska jag sova hos älsklingen för det kommer nån och ska tvätta våra fönster i morgon.
Ska bli jättemysigt!
PUSS


Längtar

Just nu längtar jag efter två saker och det är

1. Åka hem,
visst det är jättemysigt att vara på landet men man blir totalt uttråkad efter ett tag och speciellt när man inte har någon att vara med. Jag hade oturen att brorsan skulle göra något hemma och att Sebbe jobbar.
Och det var jättetrevligt att träffa mormor, men jag klarar inte av att vara här en längre period man blir så uttråkad. Speciellt nu när det har varit skit väder, man kan inte ens gå ut och springa... fett minus!

2. Vampire diares,
Det kan vara en av de bästa serierna jag har sett, dels för att jag ÄLSKAR vampyrer. Och för att den är så otroligt spännande,
jag vill bara ha MER och MER!
Sen är det ju det bara ett stort PLUS att skådespelarna ser otroligt bra ut. Speciellt han som spelar Damon, gaaah... mums! =)




PUSS


Fredag

Hoj!

I dag så har jag varit inne i "byn" och tittat runt lite, finns inte så mycket att titta på men jag och pappsen ville fördröja tiden lite så han tvingade mig titta i alla affärer minst 20 minuter.
Jag hittade ingenting, eller jo.. köpte 2 piercingar det var det enda.
Finns inte så många affärer här i Ludvika, det finns Lindex, Kappahl, Vero moda och Åhlens.
Mormor och Farmor har varit här och ätit middag och suttit och pratat skit, det var jättemysigt... Nu sitter jag och mammsen och väntar på att Talang ska börja, det kan vara riktigt kul men också pinsamt.
Vi får se vad som händer i kväll..




Och btw, såg sista avsnittet på vampire diares och jag kommer dö av längtan tills nästa avsnitt kommer. Det är såååå spännande, herregud! VILL HA MER!!



PUSS


Uttråkad

Gaaah, jag är verkligen uttråkad just nu.
Det finns ingenting att titta på tv:n just nu och dessutom har jag tittat på tv hela dagen så jag är totalt uttråkad. Har så mycket överskotts energi så jag funderar på att gå ut och gå, men det är inte så skoj att gå runt i skogen helt ensam. Speciellt inte när man är mörkrädd..
Skulle kunna ta med mig Nikki men hon är ju inte en vakthund direkt och dessutom ligger hon och sover och antagligen drömmar något för hon grymtar som en gris och sparkar i luften.
Tog med mig 4 filmer, insåg nu att jag skulle ha tagit med fler eftersom de jag tog med mig har jag sett en miljon gånger minst förutom avatar, men den är så lång och jag orkar inte sitta still så länge. Och de blir bara jobbigt att pausa.

Så vad ska jag göra????????




PUSS


Torsdag

Tjenixen!

I dag är det regnigt och grått här uppe så i dag blir det bara att ligga framför tv:n och mysa.
Vi har bara åkt och handlat lite käk och vi var även på dollarstore där jag fyndade lite små saker.
Just nu sitter jag i soffan framför tv:n och datorn förståss, sitter och tittar på förhäxad. Jättegammal serie men det var en av mina favoriter när jag var yngre.
Snart kommer morbror hit och vi ska väl beställa pizza tror jag och spela lite kort (poker) antagligen, eftersom både pappa och honken är värsta spelnördarna. Önskar jag hade kunnat tagit kort på dem i går, de satt med varsin laptop och spelade poker emot varandra..

Btw ballerina kladdkaka är farligt god...



PUSS


Onsdag

Tjabba tjena hallå!

Vaknade hemma hos bejbi i morse och sen kom mamma och hämtade mig, det var bara hem och packa väskorna sen drog vi till landet. Vi kom hit runt 2 på eftermiddagen och när vi kom hit var det svinkallt. Ingen hade satt på värmen, så det var faktiskt varmare utomhus än innomhus. Men som tur var tog jag med mig mitt egna duntäcke hemifrån. LOVE IT!
Nu sitter jag i världens skönaste soffa och ska titta på "The biggest loser" som är så jävla bra, jag är sjukt imponerad av vad de går igenom för att gå ner i vikt. Och snart kommer väl honken (morbor) och då lär ju pappa och han sätta sig och spela poker.
Jag och mamma ska bara ha en tv kväll, efter biggest looser blir det Glee som vi har laddat ner.
JA, vi är beroende...




PUSS


Hur ska jag göra?

Hello!

Jag sitter och funderar hur jag ska göra i veckan, om jag ska åka med till dalarna eller inte. Jag vill ju naturligtvis åka dit och träffa min kära mormor, men då åker jag dit med mamma och pappa och visst det är väl mysigt, men det finns inget att göra där. Speciellt eftersom jag åker med dit själv, så jag tvekar lite just nu.
Det är jättesvårt att bestämma sig också för jag vet att jag jättegärna vill träffa mormor men samtidigt sitta där i fyra dagar själv ger en självmordstankar och jag skojar inte. Det är mysigt visst, men det finns inget att göra. Antingen sitta framför tv:n eller typ sova. Så vi får se hur jag gör.


Funderar på att tatuera in en rosa ros, som kommer stå för mormor!
PUSS


Disney kväll!

I går när jag slutade jobbet stod det en liten fanny utanför i spöregnet, vi gick upp till spångafolkan och hyrde 2 filmer... Björnbröder och My little ponny.
Vi satte på My little ponny först men den var inte så bra som vi mindes den så det blev björnbröder. Det spelar ingen roll hur gammal man är, disney har ingen åldernsgräns jag och Fanny kommer alltid titta på disney hur gamla vi än är.
WE LOVE IT!
Så i går blev det disney och ostbågar + godis + läsk + massa filtar och kuddar = Disney kväll..



- Ska vi leka gissningsleken?
-Okej

- Vad har en stam?
TRÄD!
Vad är långt?
TRÄD!
Vad har barr?
TRÄD
Vad har..
TRÄD
TRÄD TRÄD TRÄD TRÄD

Kan vi leka en annan lek nu ?

PUSS


Lördag

Jag hatar det här vädret, man blir sjukt deprimerad och bara för att göra det lite värre ska jag jobba hela helgen. Egentligen har jag sjukt mycket att just nu med skolan. Massa uppgifter, nationella osv. Och jag är så skoltrött.
I dag hade jag helst bara legat inne och tittat på nån serie typ Glee, som är så jävla bra.
Dessutom känns det som om jag håller på att bli sjuk *great*
Vill bara sova...



PUSS


Besatt

Just nu är jag besatt av både Glee och Vampire diares.
Jag vill ha alla avsnitten och bara ligga hemma i sängen och knarka båda två, de är så sjukt bra.
Och snart eller snart och snart men 30 juni är det premiär på Eclipse, kan inte vänta... fast egentligen är jag mer sugen på att se fjärde filmen. Eftersom den fjärde boken är en av de bästa. Den blir jag mest besviken över om den inte är bra. 

 Glee's hottie              Vampire diares hottie                         Twilight's hottie   


Helt slut

I dag var vi på en lång föreläsning om handel och om facket osv, vilket var intressant men han upprepade allt han sa ungefär 100 gånger så det kändes mest som han drog ut på tiden. Jag ska bli medlem i facket med tanke på allt skit som har hänt mig på jobbet på senaste.
Sen var det nog extra segt också för att vi har ju några i klassen som aldrig håller käften och dessutom var det kanon fint väder ute. Så det var ganska tråkigt att sitta inne och lyssna på den här killen hela dagen.

Efter det åkte jag hem och gick ut med hunden och stoppade om mammsen som ligger hemma med 40 graders feber stackarn. Sen gick jag till jobbet där vi hade möte om vad som händer nu när Fia tagit över coop osv, bra att veta. Och det blev en otroligt nyttig middag, pizza. Fia bjöd :)

Och nu ska jag sova för i morgon är det nationella med Agneta *tjoho*

Det var nog allt.

PUSS


Fullt upp som vanligt men..

Förra veckan hann vi med en picknick med Moa som var hur mysig som helst, som vi har saknat dig!
Det var verkligen skönt att se att du har blivit bättre stumpan, snart kommer du tillbaka till skolan och allt blir som vanligt.. din lilla skolkare!

Bilder från vår dag med Moa!









Du är så jävla kick-ass Moa, så jävla stark!

RSS 2.0