Uttråkad

Halloj!
Just nu är jag jävligt rastlös och uttråkad, jag har nämligen varit hundvakt hela dagen åt min hund. Okej, jag älskar min hund jättemycket, men ingenting duger åt henne.. Jag har försökt spruta på henne med vattenslangen som hon brukar tycka är jättekul och jätteskönt, men nej inte duger ens det? Jag har försökt leka med hennes jävla bebis, men nej det är inte heller kul.
Och jag är bara jävligt irriterad i dag.
Nu väntar jag bara på att mamma och pappa kommer hem så jag kan ta en dusch och göra mig lite fräsch för jag ska träffa Sebbe och vi ska dra till vällingby och käka middag och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Vi får se, mysa sig lite kanske (:



PUSS




Twilight movie night

Hallå nu är det Twilight nörden som skriver! :)
I går var jag och Fia på Twilight movie night, alltså vi var i vällingby och tittade på alla tre filmerna. Vilket var helt awesome!
Eclipse var jävligt bra, jag tappade andan flera gånger..
måste gå och se den igen*suprise*
Dock blev jag lite besviken eftersom jag har läst böckerna att de utelämnade vissa roliga saker, inga viktiga men det hade varit roligt om det var med i filmen.
Och btw jag är riktigt avundsjuk på att Bella får kyssa båda snyggingarna i filmen :(


4 av 5 toast!


Jag och Fia var även på Twilight event förra veckan där Taylor och Kristen alltså (Jakob och Bella) blev interljuvade och så. Det var skit roligt, bilder kommer sen..


Torsdag

Hmm, vet inte riktigt vad jag ska skriva. I tisdags så var jag hemma hos Paqi och hade jättetrevligt. I går var jag inne i stan med Paqi och kollade på löshår, är jättesugen på att skaffa löshår. Måste göra det! Nu ser jag bara fram emot måndagen då jag och Fia ska till Hovet och se Taylor och Kristen.
 Är superglad över att vi fick biljetter :)

Lite bilder från Paqis kalas! :)

Jag och Gabby (som jag hatar så mycket) *hö hö*


Jag Tess och Gabby


Linnea Grind jag och Gabby


Jag Grind och Gabby


Hmm, jag gillar tydligen att pussas :) hihi



På tisdag ska jag åka till mamma i dalarna, ska vara där tills på torsdag då Sebbe kommer och plockar upp mig eftersom vi ska fira midsommar på hans landställe i Vänjan.


Twilight träffen

Jag tror inte jag vann dikt-tävlingen, men vet ni vad? Det spelar ingen roll för en på Fia's jobb's make jobbade med filmerna och sådär och han tänker ge oss två biljetter.
 Jag blev helt överlycklig när jag fick höra det, vilken jävla tur vi har!
Jag tror det är så att vi är menade för Twilight, det var ödet helt enkelt. Det är nog så att Fia ska helt enkelt vara tillsammans med Taylor och jag med Robert.. Det funkar för mig;)



Den här träffen är den 21/6 och just den dan så ska Sebbe färglägga sin tatuering, så det är lite tråkigt att jag inte kan vara med och stötta honom där.
Sen den 29/6 är det Twilight kväll, alla tre filmerna. Filmkvällen börjar klockan 18:00, sen får vi se när vi kommer hem. Inte för det spelar någon roll för det är värt det (:

Snart ska jag in till stan och sen ska jag hem till Paqi darling och fira honom.
Grattis älskling!




PUSS


Tävling

Var med i en tävling i Aftonbladet "Klick" om att få träffa Taylor Lautner (Jakob) och Kristen Stewart (Bella) i Twilight. Vilket vore jätteroligt eftersom jag är ett jättestort fan. Dock var det synd att inte Robert Pattinson kom hit till Sverige. Hade ju lätt hellre träffat honom än henne eller rättare sagt hade hellre träffat honom än någon i Twilight om jag ska vara ärlig.
I morgon får man reda på om man vinner eller ej *håller tummarna*


Hur perfekt får man vara?



Dikt

Edward, I know you're body are cold but it's still you I love to hold.

You're eyes are like drugs to me, I think we are ment to be.

If you want me I would never let you go, even if you can't grow old.

I would still love you!


PUSS





Måndag

Första dagen på sommarlovet, kändes jävligt skönt att inte behöva gå upp tidigt i morse utan verkligen sova ut. Jag <3 sommarlov!
Jag gick upp hjälpte mamma med lite saker eftersom hon skulle åka till dalarna, vi åkte och handla osv och sen vinkade jag av henne. Sen åkte jag till vällingby fixade en present till patrik, lämnade tillbaka shortsdressen jag köpte i fredags. Köpte mat, jag gjorde pannbiffar med klyftpotatis och sås. Det var inte det godaste jag har ätit.. jag undrar vad som gick fel??
Ikväll har jag tittat på "Biggest loser", sen åkte jag Sebbe och pappa och tittade på lägenheten Sebbe va intresserad av. Den var jättefin förutom att skåpen och luckorna inte var så schnygga.
Sen åkte vi hem och tittade på fotboll.



I morgon fyller Paqi 19 år, GRATTIS darling! :)
Så i morgon ska jag och Shaqi åka in till stan och kika runt lite efter lite skojs och sen ska vi hem till Paqi käka middag, dricka lite gott sen får vi se om det blir utgång eller ej.

PUSS


Helg

Jag har haft en sjukt rolig och mysig helg.
I fredags slutade jag skolan, så jävla skönt. Jag åkte till kista med Paqi sötnosen och tittade runt lite, sen åkte jag hem och duschade och fixade iordning mig.
Åkte till solna, träffade sebbe en liten stund och sen mötte jag upp Paqi och vi köpte kebab och gick hem till honom och åt och hade det jättetrevligt. Sen började vi dricka och hade jätteroligt, lekte med löshår osv. Sen kom Kajsa och drack lite med oss, sen drog vi till Paradise och vi hade jätteroligt hela kvällen.
Så tack Paqi Kajsa och Grind för en supertrevlig kväll! :)

I lördags så var jag bara hemma med Sebbe och familjen, vi åt middag och kollade på fotbollen och sådär. Jättemysigt (:

I dag har vi bara tagit det extremt lugnt, tittat på filmer och haft söndagsmys. Funderar på att krypa ner i sängen och titta på filmen Fia hyrde i fredags.




PUSS


Börjar bli galen tror jag

Jag vill bara ha mer och mer...
Jag läser böckerna och jag blir så svartsjuk och jag vill ändå ha mer, det är verkligen beroendeframkallande.
Oh, jag börjar tappa förståndet!

Jag vill ha MER!



PUSS


Sista skoldagen imorgon!

Hello!

Jag är så glad, skolan är snart över och det ska bli så SKÖNT!
Naturligtvis kommer jag sakna alla tokiga människor i min klass, men vi får se till att träffas ofta i alla fall. I går va jag och Paqi i stan och kollade runt, vi fikade även med hans vän Grind. Mötte upp Liza och åkte hem, i dag var vi i skolan hade frisör. Vi gick igenom lite klippsätt och sen tvättade jag Paqi's hår och han tvätta mitt. I morgon ska jag och Paqi leka hela dagen och kvällen lång, ska bli jättekul! :)

Gammal bild på oss


Nu ska jag klippa och färga pappas hår, ha de!

PUSS


Ledig idag!

Hejhej kära dagboken!

I dag har det inte hänt så mycket alls, jag vaknade upp hos älsklingen och sen åkte jag ner till apoteket och hämtade lite drugs.
195 Kr för att inte dö vid mensvärk? STÖRT!
Jag har mest suttit ute även fast det inte har varit super great väder, suttit ute och läst. När jag väl börjar läsa kan inget stoppa mig, eller nästan inget. Nu har jag i alla fall läst ut den tredje boken (igen). Jag läser och drömmer mig bort, jag vill också vara med om allt de spännande som Bella får vara med om. Vampyr till pojkvän, låter ganska spännande. Bästa vännen är en varulv. Varför får inte jag uppleva det? Är galet svartsjuk, det roligaste är att det står i böckerna. "Beroende framkallande" och det stämmer verkligen. Man kan inte sluta läsa, och just därför har jag börjat läsa den fjärde boken "Så länge vi båda andas". Det är den bästa boken av de alla, enligt mig. 
Nu har boken "Bree Tanners andra liv" kommit också, men den har jag inte fått komma i närheten av än för den har mamma snott..*morr*

I morgon har jag kundpass och Paqi ska färga mitt hår, jag kan bara inte bestämma mig om jag ska fortsätta vara "rödhårig" eller om jag kanske ska bli brunett igen..? 

DAGS ATT LÄSA! 


PUSS
 


Lördag

Halloj!

Igår hade jag en supertrevlig dag/kväll, jag var nämligen på 2 studentmottagningar.
Först åkte jag hem till Krille gav honom present och fick ett glas två glas champange och vi satt och åt lite och hade jättemysigt med hans släkt. Sen åkte jag och Sebbe till hans syssling Lucas och hade det jättetrevligt där.
Sen åkte vi till Krille igen, vi satt och spela lite kort och senare åkte vi till biljardpalatset och spelade lite, vi gick även förbi donken sen åkte vi hem. Jag tror vi var hemma runt 03:30, och jag vaknade runt 13:00 sen var det bara att gå upp och vänta på att man ska gå till jobbet.
Det var inte så jobbigt att jobba ändå, det fanns dock inte så mycket att göra så det kändes ganska meningslöst att vara där. Speciellt när man hörde att älsklingen och grabbsen satt och drack öl och gick runt i stan och hade trevligt. Men men, det går väl fler tåg I guess..

Nu väntar jag bara på att älsklingen ska höra av sig.

Bilder från igår

Puss älskling


Biljardpalatset



Baby

Glada pojkar


Söta Erik med toffen



Rolig student


På väg till Lucas


PUSS


Härlig dag i dag!

Hello!

Kom precis ut ur duschen, har legat och stekt hela dagen.
 Otroligt utmattande.. ha ha :)
Har legat och läst Eclipse eller som den heter på svenska " Ljudet av ditt hjärta " , jag kommer nog aldrig någonsin tröttna på de där böckerna.
De är underbara!
Det påminner mig om att mamma har beställt den sista boken ur serien som handlar om någon vampyr som heter Bree, ska bli spännande och se om den är lika bra. Men det har jag iofs svårt att tro.
Men men, livet leker och jag är extra glad för nu är det SOMMAR, och Fia har beställt biljetter till "Twilightkvällen" dagen innan preimären på Eclipse så vi ska sitta och titta på alla tre filmerna. Det ska bli hur kul som helst. Men mest längtar jag efter fjärde filmen fast jag har hört rykten om att den boken ska delas upp i två filmer???
 Vi får se, den som längtar på nått gott väntar aldrig för länge, eller hur?



Fannys student!

Gaalen dag!

Utspringet var 14:15 och det var så mycket folk att man knappt såg fanny. Och när vi väl såg Fanny, kan jag lova att jag aldrig sett en lyckligare människa. Hon va så söt, hon började nästan böla.. hihi
När alla i hennes familj och hennes vänner hade grattat henne var det dax att byta om, vi båda två. Det var jätteroligt att åka flak, jag och en tjej som hette Elvira tog inte ens studenten och vi skrek nog mest.. ? Antar att vi längtar..

Flaket stannade vid karlaplan och han som körde skrek "Bada" och då gjorde ju alla det såklart, dock var det i en fontän så bada och bada blev det ju inte. Men efter alla har badat fick vi reda på att flaket inte tänker köra oss tillbaka till spånga utan den stannar vid karlaplan, och då fanns det ju inte så mycket att göra förutom att hoppa på tunnelbanan och åka hem (Dyngsura)

Vi kom hem ca halv 6, Fannys mottagning började 6 så det var bara att springa hem och duscha. Men allt var jättetrevligt tack för allting Fanny! :)
Och det var jättekul att träffa alla gamla grabbsen från vällingbyskolan.



PUSS


Dålig update

Halloj!

Dålig update, har inte haft tid att blogga något.
I helgen var jag och grabbarna och tittade på mustach på grönalund vilket var awesome! Grymt bra och grymt roligt att deras trummis gifte sig på scenen!

Efteråt gick vi till biljard palatset och drack lite öl och spelade, det gick bra i början.. Men efter några öl så gick det lite sämre.

Några bilder från helgen










I går var och tittade på när älsklingen tatuerade sig på lilla gatan, Rickard gjorde bara konturerna men fan va fin den blev. Tummen upp!

I morgon tar fanny studenten, så jag ska dit och titta när min lilla flicka springer ut och sen ska vi kröka hela dagen låång..
Me love you loong time! <3

PUSS


RSS 2.0