Mats Alm

Tittade nyss på efterlyst och det var en dokumentär med Mats Alm. Vilket jävla riksmongo, han måste ju seriöst vara efterbliven? Blir så jävla upprörd för han ljuger riktigt dåligt. Han säger att han blev kidnappad och drogad men i själva verket är han i Stockholm och dessutom tar bilder så det finns bevis att han varit där.. Hur dum får man bli? Stackars flicka, det är verkligen tragiskt. Hon var verkligen vacker och det är tragiskt att hon råkar bli kär i en person som har ett sådant fel i huvudet.
Jag undrar om det var pengarna han var ute efter eller om det var svartsjuka inblandat, såklart han var det. Hon insåg säkert att han va dum i huvudet och ville säkert lämna honom eller något. Han är ju helt rubbad! Han påstår att han älskade henne mer än något annat och han var så lycklig över att de skulle gifta sig osv, men mördar man någon man älskar? Och så grovt att man inte ens kunde känna igen liket? Hemskt..
Jag hoppas fan att du får sitta inne hela livet, i vissa fall önskar man fan att vi hade dödsdom i sverige.

Vila i frid Linda!

Linda ChenMats Alm


PUSS!


Jag kommer sakna dig!

I morgon åker söta underbara lilla Moa till Egyptien *avundsjuk*, kommer sakna dig hjärtat. Vem ska jag nu ringa när jag behöver skvallra och snacka skit? En vecka kommer kännas som en evighet. Du min egna lilla sol, tack för du finns där när allt känns grått och trist.



Nu ska jag träna bort min sorg *ha ha*

PUSS!


Jag är kär

Hejhej!
Idag när jag Patrik Nathalie och Karro va i kista hittade jag världens finaste skor, jag är förälskad verkligen!
De är verkligen super snygga men de kostar dock 799:- frågan är om det är värt det?

PUSS






Jag skulle pröva mina läppar mot en annan...

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad, jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad. Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny, jag är rätt mycket av en själ precis som du. Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu.




Melissa Horn<3

Du springer aldrig i fatt när jag väl är där, jag vill inte tänka framåt men jag är livrädd att fastna här.
Nu kan det vara försent att säga som det är.


Lät du henne komma närmre, va hon vackrare än mig?
Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.
Jag går brevid men halkar efter, jag orkar inte springa mer, försökt visa dig med blicken men det är inte mig du ser. Den här platsen är någon annans, vi måste hitta ut. Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?








Ny vecka..

Hejsan hoppsan,
I går kom min käre bror hem och han va "brun" och fin, mest röd dock. Men det va jätteskönt att ha honom hemma igen, saknat honom som fan. Han visade massa bilder från när de red på en elefant och när de hade gått på thaiboxning och annat roligt. Snacka om att jag blev avundsjuk, jag vill också åka utomlands. NU!
I kväll ska jag klippa honom och titta på hollywood fruar ofc, min idol Maria. Hon är så söt, helt seg och underbar. Jag ska bli som henne när jag blir STOR flicka.



PUSS


Det är torsdag i dag i dag..

Det är torsdag och torsdag = Praktik med bajskakan Emme/tröjan. Vi har dock inte gjort så mycket mer än att jag tvättade Emme's hår, fönade och plattade naturligtvis också. Idag kommer också min lärare Christel på besök, hon hade ring och förvarnat salongen. Så vi får se vad hon vill...

Åt lunch med pappa, kycklingspett med bulgur. Det var väl sådär, har ätit godare. I dag ska jag nog träffa Sebbe tror jag, han är ju hemma och är sjuk. Vet ej om jag vill bli sjuk/sjukare igen. Annars är jag nog bara hemma och tar det lugnt. Jag är ganska trött vet inte varför, det är nog vädret som gör en trött och nere. Vill verkligen ha vår nu känner jag. Längtar tills de första vårblommorna kommer och solen skiner och man kan sitta på en uteservering och fika eller ta en öl. Ha på sig en skinnjacka utan att frysa. Det är verkligen något jag längtar efter, eftersom jag köpte världens snyggaste skinnjacka för någon månad sen som det är alldeles för tidigt att använda nu.. *buhu*

Snyggaste Emme/bajskakan/tröjan. Innan hennes hår gick av!




PUSS!


Onsdag

I morse gick jag upp klockan 8 och tog bussen till spånga station klockan 9, när jag väl kommer till spånga är tåget försenat. Ovanligt va? Hur som helst så satt jag där och väntade i 25-30 minuter på att tåget skulle komma och skickade sms till Moa och kollade när hon skulle vara framme. Det visade sig att hon skulle vara framme halv 12 eftersom vi inte hade någon engelska, jag blev så jävla arg.
Men jag åkte hem till Sebbe och myste innan jag skulle åka igen, det var i alla fall najs!
Sen har jag klippt Fanny (Pumba) korthårig idag *weii*, jag tyckte det va jättefint men jag tror hon blev lite skrämd av att det låg en halv peruk på mitt köksgolv. Ska man vara fin får man lida pin! hihi <3

Fanny innan makeovern,efterbilden kommer senare !




PUSS


En chans till

I dag åkte jag och träffade Sebbe och vi pratade ut, vi kom fram till några utlösande faktorer som gör att jag mår dåligt och när vi väl har tagit i tu med dem tror jag faktiskt att de kommer gå ganska bra.
Jag är glad att vi försöker en gång till, jag tror faktiskt att om vi båda anstränger oss speciellt med svartsjukan så kommer det gå mycket bättre. Vi har ju trots allt varit tillsammans sen jag var ungefär 14 år gammal. Ett litet mellanrum på 4 månader men annars har vi varit tillsammans så länge. Vi har haft en otrolig resa ihop, det går inte att beskriva. På gott och ont. Men mest bra om jag får säga det själv. Jag hoppas verkligen det ska funka bättre nu när vi har pratat ut osv.

Jag hoppas och tror att det kommer gå bättre nu.



PUSS


"Dagboken"

Jag gick hem efter första lektionen idag, orkade inte vara kvar längre. Ont i hela bröstet för jag hostar så mycket, jag kan knappt prata och sen pricken över i har jag mensvärk. Kan det bli bättre?
När jag kom hem värmde jag min kudde och sen gick jag och la mig, somnade nästan direkt. Jag är så himla trött nu för tiden, förstår inte varför.
Jag vet inte om jag går till skolan i morgon, iofs börjar jag klockan 1. Men jag får se hur jag mår i morgon, inte så kul kanske att ha kundpass när man inte mår bra...?
Allt känns verkligen jobbigt just nu, jag vet inte.. hoppas bara att alla bitar faller på plats snart.





PUSS


Måndag

Får man lov att hata måndagar?

Just nu sitter jag i skolan och vill hem. Har varit här i 26 minuter, jag hatar skolan. Jag har as ont i magen och min röst är värre än någonsin.
 Har inte sovit så bra i natt heller för jag har legat och funderat en hel del. Jag är dock väldigt glad att du & jag pratade ut igår, även fast det var jobbigt. Jag hoppas bara att du förstår att jag verkligen älskar dig men att jag behöver lite tid för mig själv. Jag tror att de kan vara bra för oss båda att vara ifrån varandra ett tag.  
Jag är ledsen om jag har sårat dig nu genom att behöva göra såhär, för det värsta som finns är att såra någon. Speciellt någon man älskar. Och därför vill jag be om ursäkt, jag har inte bett om att känna såhär.  


 


<3

Jag vet att jag älskar dig men..
Jag känner mig vilsen, förvirrad.. Vad ska jag göra?
Vi har verkligen haft en underbar resa, vi har gått igenom allt. Bra och dåligt.
Jag måste verkligen tänka igenom vad jag vill.
 En sak vet jag, jag älskar dig. Det kommer jag alltid göra.
Du är och kommer alltid vara min första riktiga kärlek.


PUSS


Söndag

Vaknade upp i morse och jag hade knappt någon röst, eller jo jag har röst men jag låter som en robot. Det ska bli kul att gå till jobbet i dag känner jag. Både ont i halsen och magen.. Vaknade ganska tidigt i dag för det var så jävla varmt i rummet, men jag kände mig ändå jävligt utvilad eftersom jag typ somnade runt 12 igår..
Nu på morgonen har jag legat i sängen och tittat på "En vampyrs bekännelse" med brad pitt *mums*, jag måste säga att han är en ganska snygg vampyr!
*dreggel*

PUSS!


Sjukling..

Tjenixen!

Just nu sitter jag på jobbet och har rast.. Orkar inte jobba jag har så sjukt ont i halsen och jag fryser jättemycket så jag ska försöka gömma mig här inne på lagret för det är så sjukt kallt ute i butiken. I dag hade jag och Fanny planerat att vi ska bowla men jag vet inte om jag orkar det alltså, vi får se jag får knarka halstabletter så löser sig nog allt på ett bra sätt. Det vore iofs skönt att bara lägga sig och titta på en film eller något. Vi får se hur jag mår om några timmar.

 



PUSS


Fredag

Tjenixen "bloggen"

Idag har det varit en jävligt seg dag eftersom jag och Patrik va ute igår och tog ett glas och snackade skit. Inte för att jag är bakis jag är bara seg och nere. Jag vet inte riktigt vad som händer i kväll, vi kanske ska dra ett gäng och spela lite bowling. Det vore mysigt.

Har inte sovit så bra jag har legat och funderat en massa på kärleken. Hur vet man om man älskar någon men inte är kär? Eller att man är kär och inte älskar någon? Kärleken kan vara underbar men otroligt jobbig. Kärleken är som en karusell, den är spännande att prova, rolig att åka men efter kan man må ganska illa.



PUSS!


God eftermiddag!

Provet gick väl sådär i dag, jag svarade i alla fall på det jag skulle. Eller rättare sagt det jag kunde. Efter skolan träffade jag min "lillebror" Mathias och vi stod och snackade ett litet tag. Sen kom pappa hem med kyckling sallad och vi åt "middag" ganska tidigt eftersom han skulle i väg på casinot i kväll. Hoppas bara han inte gör av med FÖR mycket cash... Det är väl ganska lätt hänt tror jag.
Ikväll ska jag nog träffa min pojkvän också. vet inte riktigt vad vi ska göra. Men vi kommer nog på något.


Jag pratade också med min bror i dag, klockan var 22:00 där när klockan var 16:00 här. Han sa att de hade jättemysigt men att de va svårt att ställa om dygnet till "Thai" tid. Han hade fått ett stort myggbett på foten stackarn så han hade fått sår. Det är ju typiskt att han ska få bett eftersom vi båda är jävligt känsliga mot det även från svenska myggor. Så jag lider med honom. Men det va skönt att höra hans röst ett tag och höra att allt va bra med honom. Saknar honom som fan. Även fast vi inte "umgås" jättemycket, så är det alltid skönt att ha honom här hemma när man behöver prata med någon.



Jag ser fram emot i morgon för i morgon har jag fullspäckat schema. Jag ska träffa patrik inne i stan på morgonen och han ska förstora sina läppar, sen ska vi äta frukost och ha det mysigt. Efter det är det praktik med EMME! *yeey* sen när vi "slutar" ska vi gå ut och äta middag och dricka ett glas och snacka allmänt skit. Det ska bli jättemysigt.




Det va allt från mej.

PUSS!


10/3

God morgon!

Vaknade nyss av att jag blev bländad av solen, inte en sån där jätterolig väckning men det är i alla fall sol ute. Jag hoppas snön snart smälter bort för jag vill ha VÅÅR!
I dag börjar jag i skolan klockan 2 men jag ska dit vid 1 för att plugga lite med Moa och Janne inför provet, Naturkunskap är inte min starka sida.
Men jag hoppas jag klarar det, orkar inte tjaffsa med Hussein



De va allt för mig.


PUSS!


9/3

Hola people!

Härlig dag i dag idag, solen sken och moa ramlade i vattenpölen som gjorde min dag.
Dock har jag börjat fundera lite och jag skulle behöva ha lite råd. Och den personen jag vill ha råd ifrån är min käre bror men han ligger i Thailand och steker. Dumma!
Min kära bror och jag står varandra väldigt nära, jag kan prata med honom om allt och det skulle vara väldigt skönt om han kunde vara hemma just nu, men icke sa nicke!
Jag får lösa skiten själv på något sätt.

Jag saknar dig!





PUSS!


Gaalen kryssning...

Tack allihopa för en galet rolig kryssning!
Tack vare isen fick vi stanna en natt till, men det va nice!
Och jag vill självklart tacka Lasse som gjorde alla goda drinkar till mig, haha!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1693252/images/2010/kryssning-1_77524731.jpg

PUSS!




1/3

Dåligt med uppdatering, I know men jag har gjort massa roliga saker.
I fredags firande vi Nathalie och i lördags firade vi mej!
Vi va här käkade middag, och mina superfina cupcakes (som ni får bilder på senare) och sen blev det fiskdamm och utgång. Vi va på the Cave, de va inte överdrivet med folk men fan va kul vi hade, de va liveband som hette "dust" som va jäkligt bra, synd dock att sångraren inte va så snygg som vi trodde. Jag och fanny höll seriöst på att dö när han tog av sig hatten och typ va flitnis... Haha xD sen slutade det med efterfeest hemma hos Bodis, de va nice. Fast jag blev jättefull. Men kul som fan var det.
Tack alla ni som kom, ni gjorde min 18års dag väldigt rolig!

Lite bilder..

Den "snygga" sångaren med hatten

Jag och Carro flummar lite



Sockersöta Beatrice!

PUSS!

 


RSS 2.0