God eftermiddag!

Provet gick väl sådär i dag, jag svarade i alla fall på det jag skulle. Eller rättare sagt det jag kunde. Efter skolan träffade jag min "lillebror" Mathias och vi stod och snackade ett litet tag. Sen kom pappa hem med kyckling sallad och vi åt "middag" ganska tidigt eftersom han skulle i väg på casinot i kväll. Hoppas bara han inte gör av med FÖR mycket cash... Det är väl ganska lätt hänt tror jag.
Ikväll ska jag nog träffa min pojkvän också. vet inte riktigt vad vi ska göra. Men vi kommer nog på något.


Jag pratade också med min bror i dag, klockan var 22:00 där när klockan var 16:00 här. Han sa att de hade jättemysigt men att de va svårt att ställa om dygnet till "Thai" tid. Han hade fått ett stort myggbett på foten stackarn så han hade fått sår. Det är ju typiskt att han ska få bett eftersom vi båda är jävligt känsliga mot det även från svenska myggor. Så jag lider med honom. Men det va skönt att höra hans röst ett tag och höra att allt va bra med honom. Saknar honom som fan. Även fast vi inte "umgås" jättemycket, så är det alltid skönt att ha honom här hemma när man behöver prata med någon.



Jag ser fram emot i morgon för i morgon har jag fullspäckat schema. Jag ska träffa patrik inne i stan på morgonen och han ska förstora sina läppar, sen ska vi äta frukost och ha det mysigt. Efter det är det praktik med EMME! *yeey* sen när vi "slutar" ska vi gå ut och äta middag och dricka ett glas och snacka allmänt skit. Det ska bli jättemysigt.




Det va allt från mej.

PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0