Slut..

Hello!
Nu är lovet slut, fast om jag ska vara ärlig så känns det inge annorlunda för mig. Jag har jobbat hela veckan. Cash!
I söndags så jobbade jag till 13:45 sen åkte jag och Nathalie in till stan kollade efter klänningar och sen satte vi oss på "Oj oj oj" på söder eftersom "Snaps" va fullsmockat! Sen gick vi och åt, biff pommes och bea. De va sjukt gott alltså!
nam nam nam.
Sen gick vi tillbaks till "Oj oj oj" snackade skit och hade trevligt, Micke kom dit också. Och jag vi sprang på "Sean banan". Nathalie tvinga mej att ta kort med honom..



I går så va jag i Tyresö till typ 16 sen åkte jag Nathalie och Micke till kista kollade efter mer kläder, käkade så vi nästan sprack och sen åkte jag hem och sov.. sköönt!

Nu är det dags att gå till praktiken!
Puss o kram!


Mouhahahaha!!

Doris små fixar lite här på bloggen nu fast fläsk är inte medveten om det :D
Jag upptäcker ju nya detaljer igen som inte är så snygga och då gör man ju allt för sin fina vän så hon ska få en godkänd blogg, right?! ;) Så jag är ju rätt så sneeeelll!!

Imorgon ska jag och mitt kära fläsk åka till stan och göra den osäker, elleerr?!
Hur som helst så ska vi leta fin fina kläder till mösspåtagningen på fredag och sen efter det blire BIIIRRAAA!!! :D

TJOHEJ PÅ DEJ! <3

/Doris :)

God natt


Hello
Lång dag på jobbet, men det var kul! Jobbade med Chefen och Sanna, vi plockade en massa. Och när jag kom hem kollade jag BB och sen skrivit en massa adresser till folk som jag ska bjuda in på min student. Kommer bli superskoj, längtar!!
Så nu känner jag att jag förtjänar lite chips och dipp och en tjejfilm.


Tisdag

Hello!
Vaknade vid ca 13:00 i morse, sjukt skönt. Somnade dock vid 3 i natt..  hade konstiga drömmar..
Men när jag gick upp var det bara att slänga på lite vatten och börja pimpla te, har ont i halsen :(
Men det gör inte så mycket det är ju kanon väder ute. Ska snart till jobbet dock, fick höra att det var galet mycket varor om kom idag.. blää! Tråkigt att plocka varor.

Frukost i solen med vovven!


Måndag

Hello!
Strålande sol ute, oh vilken härlig dag!
Just nu sitter jag inne dock, ska sminka mig och göra mig iordning inför jobbet. Börjar klockan 17 så jag hinner vara ute i solen en stund i alla fall.
Nu ska jag ta en prommenix med min hund och min käre mor.

Vill tacka ännu en gång till några av mina klasskamrater som var snälla nog och köpa en skumpa och ett roligt kort till mig.

Så tack Nathalie, Patrik, Gabby, Tess, Karro och Saina! <3


Helg

Heeeeello!
Sjukt bra helg detta. Skiva på fredagen, den blev ganska lyckad enligt mig själv. Visst, vissa grejer hade ju kunnat bli annorlunda men jag hade jävligt kul och är superglad att mina kära vänner kom och firade med mig.
 Tack snälla för ni kom <3


Och ett stort tack till mina kära klasskamrater som gav mig en flaska skumpa och ett jättefint kort, det betyder mycket för mig! <3



God kväll..

Hello!
Först av allt vill jag tacka Nathalie aka Doris för hjälpen med min design! Nu Sofie aka Fläsk mycket glad! <3

I dag har jag varit på praktiken, det hände ingenting speciellt som vanligt.. jag och Nathalie gick runt i centrum köpte lite dekorationer till skivan. De blir nog toppen ska ni se!
Sen åkte jag hem, duschade och fräschade till mig lite och åkte till jobbet. Det var så sjukt mycket folk, och vi hade så mycket och plocka men vi fick typ inte upp nånting kändes det som. Vi får väl se om man får behålla jobbet..

Gick hem och åt lite thaisoppa, kollade bb. Och nu finally sova, så god natt mina kära vänner!
Måste sova och förbereda mig för massa tjaffs i morgon med klassen. Vi ska nämligen ha klasstid och jag har en svag känsla av att jag kommer få en massa skit för att skivan blev flyttad.



Trött..

God kväll!
Idag är jag helt slut. Gjort så sjukt mkt grejer..

Städat, varit i skolan gjort prov, varit på möte med studentsnubbarna. Allt va kaos!
Men det ordnade sig till slut. Fast de blev på "Ego" ist. Nu ska jag sova!
God natt..



*Hoppas*

Jag hoppas innerligt att det är ett DÅLIGT april skämt.
 Kom hem nu för fan, saknar dej ^^
Fan va ledsen jag blir.. :(


Kaos dag

God kväll och här kommer nyheterna!
Jag försov mig i morse, hade lyckats sätta klockan på 07:45 istället för 06:45. Kaos! Jag sprang in i badrummet borsta tänderna och duschade samtidigt. Sen klädde jag på mig och gick till bussen. JAG HANN! Helt otroligt. Lite stolt över mig själv, dock va jag sönder stressad.
Kom till skolan, gjorde muntliga i nationella. Dock för liten grupp eftersom jag hatar o prata inför grupp.

Hade utveckligssamtal med Angelica, gick bra. Förutom en grej... Jävla BABAR alltså.. En idiot till lärare som knappt kan svenska. Säger att jag inte sköter mina studier? har gjort varenda jävla uppgift + att jag kommer alltid i tid jävla kärring jävel! Ursch..

Sen åkte jag hem, gjorde mig i ordning och taggade till inför derby. Som SÖG, sämsta jävla pissmatch jag sett på länge. Pinsamt AIK.

Åkte hem, la mig i soffan kollade bb och nu är det dags att sova.


God natt!


Taggad brud!

Heeello!
Trött och taggad brud. Vet inte riktigt hur det går ihop men så ligger det till. I morgon blir det fotbolls match med Fia och Titti. Ska bli sjukt kul, va länge sen jag var på en fotbolls match.

Nu kör vi gnaget!


Jobb och mys

Hello!
I helgen har det varit jobb och mys som har stått på schemat. Sjukt mys!

Hmm... vem är detta ?:O
 

Jag berättade ju tidigare om att jag har varit på och tagit kort. Varit "modell för en dag" tänkte att ni skulle få se dem..?

Va tycker ni? tycker de blev jättebra!


RSS 2.0